zwangerschaps_massage_buik
Naast de lichte nek, schouders en onderrug kan ook de rest van je lichaam gemasseerd worden voor een algehele ontspanning tijdens je zwangerschap.

Zwangerschapsmassage

Pink Lotus Pure Health, massage te Waddinxveen geeft o.a. een ontspannende massage voor de zwangere vrouw.

Pink Lotus is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Voor ontspanning van o.a. de nek, schouders en rug vanaf 12 weken van de zwangerschap. Met een gat in de massagetafel waardoor je lekker "op je buik" kan liggen bij de massage aan de achterkant van je lichaam. Daarnaast wordt gemasseerd met speciale heerlijk licht ruikende zwangerschapsolie.

Pink Lotus is gevestigd aan de Kanaalstraat 10 in Waddinxveen, waar voorheen de praktijk verloskunde Promessa (per 1-9-2016 zijn zij gevestigd aan de Jan Dorrenskade-Oost 20) heeft gezeten.

Je zwangerschap is een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen, spieren en gewrichten veranderen. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te breiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent.

De massage zorgt vanzelfsprekend voor een betere doorbloeding, waardoor eventuele krampen en spierspanning verdwijnen. De ontspanning die je zelf ervaart, werkt nog lang na en is ook weldadig voor je kindje. Je bent letterlijk even alleen met jezelf en je kindje bezig.

Bij medische klachten altijd eerst even overleggen met je arts, verloskundige of gynaecoloog, of zwangerschapsmassage wel goed is tijdens jouw zwangerschap.

Maakt massage mogelijk al liggend op de buik

Zwangerschaps-massagetafel

Deze speciale zwangerschaps massage tafel zorgt voor algehele ontspanning.

Weldaad voor lichaam en geest

Zwangerschapsmassage

Pink Lotus is gespecialiseerd in het geven van massage voor zwangere vrouwen, zodat alles weer relaxed aan voelt. 
Ontspanning, een weldaad voor je veranderende lichaam

Massage voor aanstaande moeder

De massage geeft ontspanning voor de aanstaande moeder. 
Aan de onderkant van de tafel, vormt zich een kommetje, hierin zwemt uw kind

Buikmassagetafel

Rugmassage en/of achterkant beenmassage op een buikmassagetafel
Heerlijk geurende olie, voor het verzorgen van uw huid op natuurlijke basis

Zwangerschapsolie

Zwangerschapsolie kan worden gebruikt bij het masseren voor een betere doorbloeding en het verbeteren van de spankracht van de huid.